Follow Us

POD STROKOVNIM VODSTVOM BO DOSEGANJE CILJEV LAŽJE IN HITREJŠE, VAŠA MOTIVACIJA PA NA VRHUNCU. SPOZNAJTE NAŠE VRHUNSKE TRENERJE – MATEJA, NUŠO, VIDA, DAMJANA IN NAJO.

MATEJ BUNDERLA

Vsestranski Matej je trener v Športnem centru Millenium že dobrih 17 let, poleg fitnesa pa uživa v predaji svojega znanja plavanja, smučanja, teka na smučeh ... Srečate ga lahko tudi kot vaditelja skupinskih vodenih vadb ali v vlogi strokovnjaka za kondicijske priprave.

JANI LORBER

Jani Lorber je diplomiran trener fitnesa in borilnih športov. Deluje predvsem na področju fitnesa, boksa in kickboksa.

DAMJAN VERHOVC

Damjan je avtor spletne aplikacije za sestavo jedilnika Moje Kalorije, poleg tega pa je tudi trener nogometa, košarke, gimnastike, atletike, plavanja ... Svoje znanje z veseljem predaja tudi na številnih strokovnih seminarjih, odzove pa se tudi na povabila podjetij, ki želijo svojim sodelavcem pomagati na poti bolj zdravega načina življenja.

NAJA ULAGA

Naja ima pri nas prav posebno vlogo, saj kot diplomatka kineziologije poseduje ogromno znanja in izkušenj, ki jih z veseljem deli s starejšimi v sklopu naših osteo vadb in vodenih vadb za starejše. Uri se tudi kot vaditeljica pilatesa in plavanja.

NUŠA BAJŽELJ

Nuša se nam je pridružila pred kratkim in zase pravi, da zelo težko miruje, da se mora vedno nekaj športnega dogajati. Zelo rada kolesarim, hodim v hribe in tečem in seveda, prelagam uteži. Uživa pri delu z ljudmi, motiviranju in spremljanju napredka ter izboljševanju njihovega počutja, zato je njena služba hkrati njen največji hobi.

VID KOBLAR

Vedno nasmejanega Vida boste najpogosteje srečali, če se boste udeležili naše jutranje vadbe AKTIVNO JUTRO ali programov Fitnes klinike. Svoje navdušenje nad športom je predajal naprej tudi kot učitelj na osnovni in srednji šoli, vaditelj gimnastike in atletike in še bi lahko naštevali. Nikakor pa ne smemo pozabiti, da je naš Vid tudi reševalec iz vode.

Uresničite svoje cilje

Želite živeti bolj zdravo, sanirati poškodbo ali se pripraviti na športni izziv?
Pripravili smo nasvete za doseganje vaših ciljev.