c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Plesna zvezda

Plesna zvezda je unikatna v slovenskem in tudi svetovnem področju. Pod eno streho združuje programe plesa v paru, solo skupinske plesne vadbe solo salse in latino solo ter plesni program za otroke in najstnike. S Plesno zvezdo pa lahko plešete tudi online v plesni spletni učilnici.

Katarina Venturini, večkratna svetovna prvakinja, je v Plesni zvezdi združila svoje želje, znanje in izkušnje ter nov pristop k poučevanju plesa skupaj s strokovnim znanjem in izkušnjami svojega odličnega tima.

Pod našim strokovnim vodstvom vas bomo naučili dobro plesati. Na tečaju plesa v paru ali pa celo sami na individualnih urah plesa lahko svoje plesno znanje pridobite, posodobite in nadgradite ter (končno) začnete uživati v plesu.

Ste brez plesnega partnerja in se želite vsaj enkrat tedensko dodobra naplesati? Odločite se lahko za solo plesne vadbe latino solo ali  solo salso, ki jo ob sredah vodi Katarina Venturini.

V Plesni zvezdi pa ponujamo tudi celoletno plesno šolo za otroke in najstnike. Program za otroke je prilagojen njihovi starosti in zajema vrsto zanimivih plesno-gibalnih igric, skozi katere vaši otroci razvijajo svoje motorične sposobnosti, se naučijo koordinacije in orientacije v prostoru, poslušanja glasbe, ritma in prvih pravih plesnih korakov. Pri program za najstnike pa vsako leto za naše plesalce pripravimo nove koreografije, ki sledijo najnovejšim glasbenim trendom. Na tej stopnji ples služi za: razvijanje otrokovega občutka za disciplino in obvladovanje lastnega telesa, urjenje psihomotoričnih sposobnosti in spretnosti, obvladovanje ritma in prostora ter vzgajanje gibalne higiene.