c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Plesna zvezda

Plesna zvezda je unikatna v slovenskem in tudi svetovnem področju. Pod eno streho združuje tako plesno šolo za družabni in tekmovalni ples, kot center sodobnih skupinskih vadb pripravljenih za celosten razvoj vašega telesa in duha, ki smo jih z eno besedo poimenovali wellness. Z novo sezono pa ponujamo plesni program za naše najmlajše: celoletni plesni vrtec in celoletno plesno šolo za otroke.

Katarina Venturini je v Plesni zvezdi združila svoje želje, znanje in izkušnje ter nov pristop k poučevanju družabnega plesa skupaj s strokovnim znanjem in izkušnjami svojega tima vrhunskih strokovnjakov na gibalnem področju in profesorjev Fakultete za Šport.

Pod našim strokovnim vodstvom vas bomo naučili dobro plesati. V družbi svojih ali bodočih prijateljev, v paru s svojo najdražjo partnerko ali partnerjem ali pa celo sami, pa lahko svoje plesno znanje tudi posodobite, ga še dodatno nadgradite in tako končno začnete uživati v plesu.

Želite izboljšati držo telesa, okrepiti in oblikovati vaše telo, povečati gibljivost, se naučiti pravilneje dihati…? Ponujamo vam pester program sodobnih skupinskih vadb, ki smo jih poimenovali ”Wellness”.

V Plesni zvezdi smo oblikovali nov program, ki je namenjen prav našim malim nagajivčkom in šolskim otrokom. Prilagojen je njihovi starosti in zajema vrsto zanimivih plesno-gibalnih igric, skozi katere bodo vaši otroci razvijali svoje motorične sposobnosti, se naučili koordinacije in orientacije v prostoru, poslušanja glasbe, ritma in prvih pravih plesnih korakov.