c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Niste prepričani, kako začeti?

Pomembno je, da posameznik izbere vadbo, ki vadečega obravnava celostno in pri kateri je trenerjev pristop do vadečega individualen. V nasprotju s klasičnimi skupinskimi vadbami, fitnes vadba zagotavlja celovit pristop; prilagodimo jo lahko vsem starostnim skupinam in tudi vsem, ki so zaradi poškodb omejeni v gibanju.

S fitnes vadbo lahko okrepimo tiste mišične skupine, ki jih zahteva naš priljubljeni šport, pridobimo na mišični masi in funkcionalnosti ter skladnosti telesa.

Za vas smo pripravili brezplačen predstavitveni trening, na katerem vas trenerji seznanijo z vsem, da je vaša vadba pravilna, varna in učinkovita.

Uresničite vaše cilje

Želite živeti bolj zdravo, sanirati poškodbo ali se pripraviti na športni izziv? Izberite svoje cilje, kondicijsko pripravljenost in nam dovolite, da vam pomagamo na poti do cilja.

OSEBNI TRENERJI

Pod sktrokovnim vodstvom in dodatno motivacijo je doseganje ciljev še lažje in hitrejše.

MATEJ BUNDERLA

Je trener v Športnem centru Millenium od leta 2005, občasno pa pomaga tudi v korporativnem fitnesu v poslovni stavbi Leka.

URŠKA DOLINŠEK

Je 17 let trenerka fitnesa v ŠC MILLENIM in vodi CEO Fitnes klinika by Urška.

VID KOBLAR

Je vaditelj vadbe AKTIVNO JUTRO v ŠC Millenium in programov Fitnes klinike.

DAMJAN VERHOVC

je avtor spletne aplikacije za sestavo jedilnika Moje Kalorije in Ustanovitelj Centra terapij.

NAJA ULAGA

Je diplomirala iz športne vadbe za nosečnice in ima certifikat za organizacijo in izvedbo Zdrave vadbe ABC.

Ključna pri izbiri fitnesa je bila bližina doma, prepričala pa me je kvaliteta že ob samem vstopu: zelo oseben in prijeten sprejem, redno očiščene garderobe, simpatični fitnes prostori in seveda visoko usposobljeni trenerji. Z veseljem treniram v Milleniumu že 13 let.

Vida Dobnikar

Millenium obiskujeva že več kot 14 let. Ne samo zaradi bližine doma, ampak zaradi dobrega treninga z vrhunskim trenerjem, ki naju dobro »izmuči«, na koncu pa se še dobro nasmejemo z vedno prijaznim osebjem. Zelo rada prideva, počutiva se kot doma.

Snežana in Igor Gorenc

Millenium obiskujem, ker se tukaj zelo dobro počutim. Osebje je prijazno in vedno nasmejano, trenerji so visoko kvalificirani. Poleg tega z vadbo naredim še nekaj zase.

Milena Bjedov

V Milleniumu igram tenis že od samega začetka, torej od septembra, 1999. Zelo rada rečem, da je Millenium »Ferrari« med teniškimi igrišči. Izredno snažno, prijetno, super recepcija, skratka idealni pogoji.

Jana Valentinčič

Prijazno osebje, odlični trenerji, čist fitnes in garderobe. Odnosi v centru so zelo prijateljski, sproščeno se diha tu. Priporočam vsakemu, ki želi dobro rekreacijo, v dobri družbi in poleg sliši še kakšen dober štos.

Stane Gaber

PREDSTAVITVENI TRENING

1
SPOZNAVANJE

Ogled fitnesa in ključni napotki.

2
Naprave

Spoznavanje delovanja naprav in prilagoditev posamezniku.

3
Tehnika

Demonstracija pravilne tehnike izvajanja posameznih vaj.

4
Vadba

Naveti za začetek redne vadbe

Fitnes oprema

Sodobne Precor kardio naprave in naprave za krepitev, proste uteži ter prostor za raztezanje in funkcionalno vadbo.

Individualni vadbeni program

Storitev za vse člane, ki bi radi na najhitrejši, predvsem pa varen način dosegli svoj vadbeni cilj.

Predstavitveni trening

Na brezplačnem predstavitvenem treningu se seznanite z vsem, kar morate vedeti, da vadba poteka nemoteno, pravilno, varno in učinkovito.

NISTE PREPRIČANI?

Poskusite s predstavitvenim treningom