Follow Us
Image Alt

Fitnes

Super lokacija, sodobna oprema in strokovni trenerji.

Fitnes vadba zagotavlja celovit pristop, prilagodimo pa jo lahko vsem starostnim skupinam in tudi vsem, ki ste zaradi poškodb omejeni v gibanju. Okrepimo lahko tiste mišične skupine, ki jih zahteva naš priljubljeni šport, pridobimo na mišični masi in funkcionalnosti ter skladnosti telesa.

Bi se nam pridružili?

Za lažjo odločitev smo pripravili brezplačen predstavitveni trening, na katerem vas naši vrhunski trenerji seznanijo z vsemi potrebnimi informacijami, da bo vaša vadba pravilna, varna in učinkovita.

Ključna pri izbiri fitnesa je bila bližina doma, prepričala pa me je kvaliteta že ob samem vstopu: zelo oseben in prijeten sprejem, redno očiščene garderobe, simpatični fitnes prostori in seveda visoko usposobljeni trenerji. Z veseljem treniram v Milleniumu že 13 let.

Vida Dobnikar

Millenium obiskujeva že več kot 14 let. Ne samo zaradi bližine doma, ampak zaradi dobrega treninga z vrhunskim trenerjem, ki naju dobro »izmuči«, na koncu pa se še dobro nasmejemo z vedno prijaznim osebjem. Zelo rada prideva, počutiva se kot doma.

Snežana in Igor Gorenc

Millenium obiskujem, ker se tukaj zelo dobro počutim. Osebje je prijazno in vedno nasmejano, trenerji so visoko kvalificirani. Poleg tega z vadbo naredim še nekaj zase.

Milena Bjedov

V Milleniumu igram tenis že od samega začetka, torej od septembra, 1999. Zelo rada rečem, da je Millenium »Ferrari« med teniškimi igrišči. Izredno snažno, prijetno, super recepcija, skratka idealni pogoji.

Jana Valentinčič

Prijazno osebje, odlični trenerji, čist fitnes in garderobe. Odnosi v centru so zelo prijateljski, sproščeno se diha tu. Priporočam vsakemu, ki želi dobro rekreacijo, v dobri družbi in poleg sliši še kakšen dober štos.

Stane Gaber

Fitnes oprema

Sodobne Precor kardio naprave in naprave za krepitev, proste uteži ter prostor za raztezanje in funkcionalno vadbo.

Individualni vadbeni program

Storitev za vse člane, ki bi radi na najhitrejši, predvsem pa varen način dosegli svoj vadbeni cilj.

Predstavitveni trening

Na brezplačnem predstavitvenem treningu se seznanite z vsem, kar morate vedeti, da vadba poteka nemoteno, pravilno, varno in učinkovito.

NAŠE PREDNOSTI

ČISTI IN UREJENI PROSTORI

Sodobni, čisti, urejeni in vzdrževani prostori poskrbijo za prijetno vzdušje in dobro počutje, kar je predpogoj za dober trening.

STROKOVNOST IN MODERNA OPREMA

Strokovnost je na prvem mestu! Vsi naši trenerji so diplomanti Fakultete za šport in s stalnim strokovnim usposabljanjem skrbijo za visok nivo strokovnega znanja. Sodobna oprema pa ob dobri motivaciji še dodatno poskrbi za hitrejše doseganje zastavljenih ciljev.

BREZ OBSOJAJOČIH POGLEDOV

Prijetni in mirni obiskovalci s skupno željo po dobrem treningu, prijetnem okolju in mirni atmosferi.

ENOSTAVEN DOSTOP IN BREZPLAČNO PARKIRIŠČE

Nahajamo se med dvema vpadnicama ob ljubljanski obvoznici (Šmartinska in Letališka cesta), parkirate lahko na našem velikem parkirišču, ali v garažni hiši Atlantis v neposredni bližini.

NAŠE UGODNOSTI

Člane fitnesa razvajamo še z:

  • darilom ob vpisu – priročen bidon, da bo hidracija med vadbo ustrezna,
  • predstavitvenim treningom, ki vam bo pomagal ob fitnes začetkih,
  • uporabo analizatorja telesne sestave,
  • visokimi garderobnimi omaricami, ki vam bodo olajšale hrambo poslovnih oblačil in plaščev,
  • detox savno in skokom v hladni bazen po treningu.

NAŠI OSEBNI TRENERJI

Pod strokovnim vodstvom bo doseganje ciljev lažje in hitrejše, vaša motivacija pa na vrhuncu.

MATEJ BUNDERLA

Vsestranski Matej je trener v Športnem centru Millenium že dobrih 17 let, poleg fitnesa pa uživa v predaji svojega znanja plavanja, smučanja, teka na smučeh ... Srečate ga lahko tudi kot vaditelja skupinskih vodenih vadb ali v vlogi strokovnjaka za kondicijske priprave.

NUŠA BAJŽELJ

Nuša se nam je pridružila pred kratkim in zase pravi, da zelo težko miruje, da se mora vedno nekaj športnega dogajati. Zelo rada kolesari, hodi v hribe, teče in seveda, prelaga uteži. Uživa pri delu z ljudmi, motiviranju in spremljanju napredka ter izboljševanju njihovega počutja, zato je njena služba hkrati njen največji hobi.

VID KOBLAR

Vedno nasmejanega Vida boste najpogosteje srečali, če se boste udeležili naše jutranje vadbe AKTIVNO JUTRO ali programov Fitnes klinike. Svoje navdušenje nad športom je predajal naprej tudi kot učitelj na osnovni in srednji šoli, vaditelj gimnastike in atletike in še bi lahko naštevali. Nikakor pa ne smemo pozabiti, da je naš Vid tudi reševalec iz vode.

DAMJAN VERHOVC

Poznate aplikacije za sestavo jedilnika Moje Kalorije? No, naš Damjan je krivec, da je ugledala svet, poleg tega pa je tudi ustanovitelj Centra terapij, trener nogometa, košarke, gimnastike, atletike, plavanja ... Svoje znanje z veseljem predaja tudi na številnih strokovnih seminarjih, odzove pa se tudi na povabila podjetij, ki želijo svojim sodelavcem pomagati na poti bolj zdravega načina življenja.

NAJA ULAGA

Naja ima pri nas prav posebno vlogo, saj kot diplomatka kineziologije poseduje ogromno znanja in izkušenj, ki jih z veseljem deli s starejšimi v sklopu naših osteo vadb in vodenih vadb za starejše. Uri se tudi kot vaditeljica pilatesa in plavanja.

KAKO POTEKA PREDSTAVITVENI TRENING?

1
SPOZNAVANJE

Popeljemo vas na ogled prostorov fitnesa.

2
Naprave

Razkažemo naprave in predamo napotke za uporabo.

3
Tehnika

Pokažemo vam pravilne tehnike izvajanja vaj.

4
Vadba

Zaključimo s koristnimi nasveti kako začeti z vadbo.