c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Prvi korak
do boljšega počutja

V fitnesu Millenium se zavedamo, da samo naprave še niso dovolj bistveno je, da niste pri vadbi prepuščeni sami sebi. Zato je za vse nove člane obvezen brezplačen predstavitveni trening, na katerem se seznanite z vsem, kar morate vedeti, da vadba v fitnesu poteka nemoteno, pravilno, varno, predvsem pa učinkovito (bonton, oprema, nastavitve kardio naprav, vaje za moč…).

Predstavitveni treningi so vsak dan ob določenih urah (dopoldne in popoldne).

Potek predstavitvenega treninga:

  • Ogled fitnesa in splošni napotki,
  • predstavitev različnih skupin naprav-kardio naprave, naprave za krepitev muskulature zgornjega dela telesa, naprave za krepitev nog, trupa,…
  • predstavitev delovanja naprav in prilagoditev naprave posamezniku
  • demonstracija pravilne tehnike izvajanja posameznih vaj,
  • seznanitev udeležencev o možnih poškodbah, varnost pri vadbi, kodeks obnašanja v fitnesu…
  • okvirna predstavitev skupinskih programov
  • nasveti za začetek redne vadbe.

Kaj potrebujete za predstavitveni trening oz.vadbo v fitnesu?

Oblačila naj bodo zračna in udobna, iz materialov, ki dihajo. Ne oblecite se preveč, da bo telo lažje odvajalo toploto,ki nastane pri vadbi. Ne nasedajte “teoriji” o hujšanju v pretoplih oblačilih ali celo vetrovkah!

Športni copati v fitnesu uporabljamo športne copate, namenjene notranjim prostorom, to pomeni, da imajo manj profiliran podplat.Jasno je, da morajo biti čisti, saj si nihče ne želi vaditi v umazanem in nezdravem okolju.

Brisača za zaščito naslonov in delov orodij, kamor se usedete in uležete. Tudi vi ne bi bili veseli, če bi prišli na napravo umazano od znoja.

Plastična steklenička »bidon« za vodo, saj morate poskrbeti za ustrezno hidracijo med treningom. V fitnesu Millenium si lahko v svoj bidon natočite zdravo vodo-filtrirano in ohlajeno.Vsak naš član dobi ob vpisu bidon brezplačno!

Za nadaljno vadbo pa se lahko odločite za individualno izdelan program vadbe ali pa vadite po svojem lastnem programu. Če se odločite za individualen program boste s trenerjem opravili testiranje in ob naslednjem obisku boste prevzeli mesečni program vadbe po katerem boste lahko vadili samostojno.

Seveda so vam inštruktorji vedno na voljo za nasvet ali pomoč.

Rezervacija predstavitvenega treninga

VIP SAVNE

Ekskluziven zakup savne z družbo po lastnem izboru.