c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Ponudba Millenium

Športni center Millenium ponuja vse pripomočke in najboljše pogoje, ki jih potrebujete za učinkovito vadbo, rekreacijo ali sprostitev. Ponuja pa še mnogo več – oseben pristop, individualna obravnava, nasveti strokovnjakov, prijazno in domačno vzdušje in neobremenjenost z merjenjem mišic so značilnosti, zaradi katerih stranke posebno rade zahajajo k njim.

Izbirate lahko med mnogo možnosti za kratkočasenje ob športnih aktivnostih. Pomerite se lahko v igri tenisa na enem od petih pokritih teniških igrišč, se razgibate v fitnesu na vrhunskih kardio napravah ali se  udeležite vodenih vadb, ki temeljijo na strokovnem in individualnem pristopu.

Če si želite sprostitve, lahko koristite solarij ali si privoščite počitek v mirnem ambientu in intimni atmosferi savn. Na voljo so finska, turška in infra savna, za ljubitelje zasebnosti pa ponujajo tudi zakup VIP savne.

Poskrbite za zdravo in kvalitetno življenje ter se nam pridružite v Športnem centru Millenium!

Watch Bar

Odlična ponudba pijač, kave, proteinskih napitkov in ploščic ter razlilčnih prigrizkov.

S Šport

Servis in specializirana trgovina s teniško opremo.

Strokovni center masaž in terapij

Individualni pristop na področju telesne sprostitve, rehabilitacije po poškodbi, psihologije športa, psihoterapevtskih storitev, preoblikovanju postave in svetovanja.

Plesna šola Plesna zvezda

Plesna šola za družabni in tekmovalni ples ter center sodobnih skupinskih vadb.

VIP SAVNE

Ekskluziven zakup savne z družbo po lastnem izboru.