c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Samostojni trening

Za vse, ki želijo trenirati samostojno.

V ŠC Millenium imamo opremo, ki je primerna za trening celega telesa, kardio naprave, naprave za trening moči in veliko rekvizitov za funkcionalni trening.

Individualni program vadbe

Individualni vadbeni program je brezplačna storitev za vse nove člane, ki so opravili predstavitveni trening. Je najhitrejši in predvsem najvarnejši način, da vadeči doseže svoj vadbeni cilj.

Individualni vadbeni program vam izdelajo naši trenerji po predhodni rezervaciji termina. Prijavite se lahko na recepciji ali po telefonu na številki 01 585 15 00.

Za pripravo individualnega vadbenega programa najprej opravite uvodni razgovor s trenerjem o vaših ciljih in morebitnih zdravstvenih omejitvah. Na podlagi pridobljenih informacij vam trener izdela program za približno en mesec vadbe. Po enem mesecu skupaj preverita napredek in rezultate ter se dogovorita za nadaljnje delo.

Ker se telo sčasoma navadi na obremenitve, za večji napredek priporočamo spremembo vadbenega programa na vsaj dva meseca.

Osebno trenerstvo

Vadba z osebnim trenerjem je namenjena tako začetnikom in  rekreativcem, kot tudi vrhunskim športnikom ter ljudem z zdravstvenimi težavami, skratka vsem, ki si želijo obdržati oz. izboljšati psihofizične sposobnosti.

Začetnikom, ki se šele spoznavajo s treningom v fitnesu, osebni trener pomaga pri tehnično pravilni izvedbi vaj, saj predstavljajo nepravilno izvedene veliko tveganje za poškodbe.

Mnogi se odločajo za trening z osebnim trenerjem tudi zato, da v najkrajšem času izvedejo celovit trening.

Ne glede na predhodno znanje in kondicijsko pripravljenost boste s strokovno usposobljenim osebnim trenerjem po načelih zdravega principa treninga v najkrajšem času prišli do želenih rezultatov.

Ne glede na to, ali se boste odločili, da vas trener spremlja na vsakem koraku ali samo občasno, nudimo vsem našim članom tudi možnost priprave individualnega programa vadbe, ki ga izvajajo sami.

NISTE PREPRIČANI?

Poskusite s predstavitvenim treningom