Follow Us

Osebno trenerstvo

Vadba z osebnim trenerjem je namenjena tako začetnikom in rekreativcem, kot tudi vrhunskim športnikom ter ljudem z zdravstvenimi težavami, skratka vsem, ki si želite obdržati oziroma izboljšati psihofizične sposobnosti. Osebni trener vas lahko spremlja na skoraj vsakem vašem koraku, ali pa se odločite za pripravo individualnega vadbenega programa, ki ga izvajate samostojno.

Ne glede na predhodno znanje in kondicijsko pripravljenost boste s strokovno usposobljenim osebnim trenerjem, po načelih zdravega principa treninga, v najkrajšem času prišli do želenih rezultatov.

Individualni program vadbe

Individualni vadbeni program je brezplačna storitev za vse nove člane, ki ste opravili predstavitveni trening. Je najhitrejši in predvsem najvarnejši način, da dosežete svoj vadbeni cilj.

Za pripravo individualnega vadbenega programa najprej opravite uvodni razgovor s trenerjem o vaših ciljih in morebitnih zdravstvenih omejitvah. Na podlagi pridobljenih informacij vam izdela program za približno en mesec vadbe, po tem času, skupaj ocenita napredek in rezultate ter se dogovorita za nadaljnje delo. Ker se telo sčasoma navadi na obremenitve, za večji napredek priporočamo spremembo vadbenega programa na vsaj dva meseca.

Individualni vadbeni program vam izdelajo naši trenerji po predhodni rezervaciji termina, prijavite pa se lahko na recepciji ali prek telefona na številki 01 585 15 00.

 

Kineziološka soba za individualno vadbo

Si želite prostor za vadbo, ki je namenjen samo vam in je polno opremljen s funkcionalnimi rekviziti? Potem se oglasite pri nas. Na voljo imamo kineziološko sobo, ki je prvotno namenjena individualnim vadbam s trenerjem (funkcionalna vadba, joga, »anti-gravity« joga, kardio vadba).

Virtualno kolesarjenje

Kineziološka soba prinaša tudi dobrodošlo popestritev vadbe – virtualno kolesarjenje na dveh vrhunskih kolesih Keiser M3i, izkušnjo, s katero postane kolesarjenje v zaprtih prostorih pravo realistično doživetje.

Kolo se s pomočjo aplikacij (Zwift, RGT, Bkool) poveže na splet, kolesarjenje pa v živo spremljate na velikem zaslonu na eni izmed številnih tras, domišljijskih ali čisto resničnih. Lahko bi rekli, da igrate spletno igro s pomočjo sobnega kolesa oziroma pametnega trenažerja. Podatki o vaši moči, kadenci in srčnem utripu se prenašajo na splet, kjer vaš avatar posnema početje v sobi.