c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Turška savna

Turška savna je parna savna, v kateri je relativno visoka vlažnost, temperatura pa se giba med 45°C in 55°C. Zaradi visoke vlažnosti in dodatnih arom, je učinek podoben inhaliranju, zato turška savna pozitivno vpliva na dihala.

Kako se savnamo v turški savni?

  • Pred savnanjem se obvezno stuširajte in nato temeljito obrišite, ker le tako lahko omogočite izdatno potenje telesa. Po uporabi savne pot s telesa sperete z vodo, brez uporabe mila.
  • Po vstopu in pred izstopom iz savne krajši čas posedite na nižji klopi, da se telo počasi privadi na spremembo temperature.
  • V turški savni ni dovoljena uporaba brisače.
  • Sedišče pred in po uporabi splaknete z vodo
  • V času savnanja ne jejte in ne kadite.
  • Bodite uvidevni do ostalih obiskovalcev. V savni je zaželena tišina.

Postopek savnanja

Obisk savne naj traja največ 10–15 minut. Poslušajte svoje telo in prilagodite čas savnanja svojemu počutju. Po obisku savne se stuširajte, vendar po savnanju v turški savni ne pretiravajte z mrzlo vodo.

Najprej ohladite okončine, nato telo in glavo, po tem pa se lahko še dodatno za kratek čas ohladite v zunanjem bazenu.

Med posameznimi obiski savne si privoščite 20–30 minut počitka v sprostitvenem prostoru. Med počivanjem nadoknadite izgubljeno tekočino, najbolje z vodo ali čajem.

Celoten postopek savnanja je priporočljivo ponoviti dva- do trikrat.

VIP SAVNA

Ekskluziven zakup savne z družbo po lastnem izboru.