Follow Us
Image Alt

Savna

Idealna za pobeg od vsakdana ali sprostitev po naporni vadbi

Savna ugodno vpliva na zdravje in počutje, hkrati pa je lahko tudi preventiva za mnoge bolezni sodobnega časa, saj krepi imunski sistem, odstranjuje strupe iz telesa in izboljša prekrvavljenost.

V mirnem okolju in intimni atmosferi Športnega centra Millenium se lahko sprostite v kar šestih savnah.

V prijetnem ambientu in ob mirni glasbi se lahko sprostite na ležalnikih, odžejate s toplim čajem in ohladitev v zunanjem hladnem bazenu. 

Počutite se kot doma

Odlično doživetje za pare, sveže zaljubljence in vse uživače, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Mehka svetloba prostorov, mirna glasba, ki zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve. Prepustite se čaru tisoč in ene noči pod zvezdnatim nebom v turški savni, pregrejte telo v zunanji infra savni in doživite tropski dež pod prho ter umirite strasti v udobnih počivalnikih. Pustite se razvajati v zasebnem prostoru s penino, narezanim sadjem in toplo čokolado.

prijetna ohladitev

Pri savnanju je enako kot segrevanje telesa, pomembno tudi njegovo ohlajanje. Hladna voda po vroči savni ugodno vpliva na organizem in njegovo odpornost ter krepi imunski in kardiovaskularni sistem. Po hladnem tušu, skočite še v naš zunanji bazen za ohladitev.