Follow Us
Image Alt

Vodena vadba

Vadba, s katero boste ob glasbi, prijetni družbi in dobrem vzdušju izboljšali svoje počutje, okrepili telo in ostali vitalni.

Telesna aktivnost že v mlajših letih igra izjemno pomembno vlogo pri gradnji trdnih kosti in jih pomaga vzdrževati tudi v starosti, ko z redno vadbo zmanjšujemo posledice redčenja kostne mase.

Vodene vadbe temeljijo na strokovnem in individualnem pristopu. Potekajo v manjših skupinah in pod budnim očesom naših trenerjev, ki pomagajo pri pravilni izvedbi vaj. Redna telesna aktivnost v vseh življenjskih obdobjih pozitivno vpliva na vaše zdravje, poleg tega pa na vodenih vadbah lahko izmenjate izkušnje z ostalimi člani ali celo spoznate nove prijatelje.

Jutranja vadba Aktivno jutro

Že pred službo na vadbo, nato pa polni energije in elana na delo.

Senior fit

Vadba temelji na individualnem pristopu v manjših skupinah, v katerih je omogočena korekcija vaj in s tem večji vadbeni učinek. S pomočjo redne vadbe si izboljšate kvaliteto življenja in upočasnite staranje.

BodiOsteo

Osnova vadbe je podobna kot pri vadbi Senior Fit, le da je pri osebah z osteoporozo potrebna večja previdnost pri obremenitvah.

URNIK VODENIH VADB