Follow Us
Image Alt

5 razlogov za obisk Športnega centra Millenium

Nova fitnes sezona je pred vrati! Če ste čez poletje miganje postavili na stranski tir, je čas, da spet poskrbite za redno telesno aktivnost. V Športnem centru Millenium se lahko pohvalimo s številnimi prednostmi, zaradi katerih bo rekreacija postala nepogrešljiv del vašega vsakdana.

1. Priročna lokacija za vsakodnevno rekreacijo

Rekreacija je ključna za boljše počutje in telesno kondicijo in najlažje je, če lahko vadbo vključite v svoj vsakdanji urnik. Če vas delovne ali druge obveznosti vsak dan zanesejo v okolico BTC Cityja, je obisk Športnega centra Millenium odlična izbira, saj se lahko rekreaciji v našem fitnesu posvečate redno – pred službo, po njej ali celo med odmorom za kosilo.

Dodatna prednost so tudi prav posebej visoke garderobne omarice, v katere lahko brez težav obesite poslovna oblačila ter jih po vadbi nezmečkana znova oblečete in se vrnete k dnevnim obveznostim.

2. Čisti, urejeni in svetli prostori

Naša ekipa redno skrbi, da so prostori fitnesa vedno čisti in urejeni po najvišjih standardih. Poleg tega imate, zahvaljujoč velikim steklenim površinam, ki zagotavljajo veliko svetlobe in stika z zunanjim svetom, občutek, da vadite zunaj – vendar v ugodju prijetne klime.

3. Parkiranje brez skrbi

Imate za vadbo v svojem polnem urniku odmerjen natančno določen čas in vam dolgotrajno iskanje parkirišča predstavlja še dodatno porabo vašega dragocenega časa? Če boste na rekreacijo hodili k nam hodili, ste lahko brez skrbi – veliko število brezplačnih parkirišč v bližini v celoti odpravi tovrstni stres, poleg tega lahko svoj avtomobil pustite v parkirni hiši, kjer je na varnem pred vsemi vremenskimi vplivi.

4. Visokousposobljen strokovni kader

Tako popolni začetniki kot prekaljeni mački se zagotovo pogosto srečate z vprašanji glede vadbe in takrat je zelo pomembno, da vam na njih odgovorijo strokovnjaki. Pri nas vam z veseljem na pomoč priskoči visoko usposobljen strokovni kader – vsi trenerji so namreč diplomanti Fakultete za šport ali diplomirani kineziologi –, s katerim se lahko mimogrede pogovorite o pravilni izvedbi vaj in optimalni telovadni rutini. Že majhen nasvet lahko namreč pripomore k učinkovitejši vadbi in boljšim rezultatom.

5. Učinkovita vadba z osebnim trenerjem

Ne veste, kako se rekreacije v fitnesu lotiti sami, ali vam primanjkuje motivacije? V Športnem centru Millenium vam z veseljem priskočimo na pomoč. Odločite se za vadbo z osebnim trenerjem, ki se vam popolnoma posveti, spremlja vsak vaš gib, pripravi individualno prilagojen program vadbe in prehrane, vas motivira ter spremlja vaš napredek. Na ta način se izognete morebitnim poškodbam ter še hitreje dosežete zastavljene cilje.

Odločite se lahko tudi za vadbo v ločeni kineziološki sobi, ki omogoča vse od funkcionalne do kardio vadbe, različne vrste joge, tudi t. i. »anti-gravity« jogo, v njej pa so na voljo številni rekviziti, ki bodo poskrbeli, da bo vaša vadba pod nadzorom osebnega trenerja zanimiva, predvsem pa učinkovita.