Follow Us
Image Alt

Športni center Millenium v BTC Cityju Ljubljana letos praznuje 25 let. V tem obdobju smo postali priljubljena destinacija za vse športne navdušence. Z bogato ponudbo in vrhunskimi storitvami bomo še naprej ustvarjali idealno okolje za vaš aktiven življenjski slog

1. Millenium v številkah

Ponosni smo, da smo v tem obdobju zabeležili več kot milijon in pol obiskov ter oblikovali močno skupnost, ki danes šteje več kot 1.300 aktivnih članov.

Ob jubileju smo prenovili naša teniška igrišča in garderobne prostore, da bi našim obiskovalcem zagotovili še boljše pogoje za športno udejstvovanje. Posebno pozornost smo namenili izbiri nove teniške podlage, ki ustreza najvišjim standardom, ter posodobili garderobe, da sledijo sodobnim trendom in potrebam naših uporabnikov.

2. Dosežki in dogodki

V 25-letni zgodovini smo gostili številne odmevne dogodke, kot so tradicionalno dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom in otroške dogodke Igrajmo tenis. Prav tako smo bili prizorišče več kot 1.000 teniških turnirjev, vključno z Državnim veteranskim prvenstvom in VIP teniškimi turnirji.

2. Dogodek ob 25-letnici: Druženje in povezovanje

Ob obeležitvi naše 25-letnice smo za člane organizirali poseben dogodek, kjer smo ob prijetni glasbi in dobri kulinariki skupaj obujali spomine in se povezovali v sproščenem vzdušju. Dogodek je bil namenjen krepitvi naše skupnosti, ki jo že vrsto let povezuje ljubezen do športa in aktivnega življenja.

Oglejte si galerijo slik dogodka ob praznovanju 25-letnice

Vabimo vas, da nas obiščete, rezervirate termin in preizkusite osvežena igrišča ter uživate v prenovljenih prostorih! Poleg tenisa vas vabimo tudi na naše skupinske vadbe in v sodobno opremljen fitnes, kjer boste lahko dosegli svoje športne cilje v prijetnem in motivirajočem okolju.

Iskrena hvala vsem našim članom in partnerjem, s katerimi skupaj pišemo uspešno zgodbo že vrsto let.  Še naprej bomo stremeli k napredku in sledili trendom, da bi vam zagotovili najboljšo izkušnjo v prihodnosti.