Follow Us
Image Alt

Prenovljena teniška igrišča

Z veseljem vas obveščamo, da je prenova teniških igrišč  uspešno zaključena. Z novo, sodobno podlago, smo ustvarili še boljše pogoje za vašo igro in užitek na, ter ob igrišču.

1. Nova teniška podlaga

Posebno pozornost namenili izbiri nove podlage, ki bo izboljšala igralno izkušnjo. Nameščena je podlaga z granulatom, ki je izjemno prijazna do sklepov, saj zagotavlja boljšo absorpcijo sunkov in zmanjšuje obremenitve med gibanjem. To jo naredi še posebej primerno za rekreativne tenisače, ki iščejo udobje med igro, hkrati pa ustreza tudi zahtevnejšim igralcem, saj omogoča enakomeren in natančen odboj žogice. Nova površina tako združuje varnost, udobje in optimalne pogoje za vrhunsko igro.

2. Popolna prenova teniških garderob

Poskrbeli smo tudi za popolno prenovo teniških garderob. Prostori so sodobno zasnovani, opremljeni z novimi visokimi omaricami, v katere lahko brez težav pospravite tudi obleko, ter prenovljenimi tuši in sodobno opremljenimi sanitarijami. Nova zasnova zagotavlja prijetno in udobno izkušnjo za vse obiskovalce, saj garderobe zdaj ponujajo še bolj funkcionalno in sproščujoče okolje pred in po športnih aktivnostih.

Ponosni smo, da lahko sedaj ponudimo še boljše teniške užitke v naših dvoranah, ki so pripravljene, da vas navdušijo. Vabimo vas, da nas obiščete, rezervirate termin in preizkusite osvežena igrišča ter uživate v prenovljenih prostorih!