c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Za valentinovo v savno

Za valentinovo v savno

Pravijo, da za savno ni nikoli prepozno, saj nas njeni redni obiski tudi v pomladnih mesecih obvarujejo pred virusnimi in prehladnimi obolenji, z izločanjem strupov iz telesa pa poskrbijo tudi za našo lepšo polt in s tem za samozavestnejši korak v poletje. Če boste v februarju savno obiskali prvič ali bi njen obisk radi doživeli nekoliko drugače, vam v ŠC Millenium priporočajo obisk VIP savne, ki je lahko izvirno darilo za valentinovo ali za dan žena.

V ŠC Millenium so sproščanju namenili dve finski savni, turško in infra savno, za sproščen počitek med in po savnanju pa poskrbeli še z zunanjim hladnim bazenom in dvema sprostitvenima prostoroma z ležalniki, kjer si lahko v prijetnem okolju vedno privoščite topel čaj. Ponudbo so dopolnili s sprostitvenimi terapijami in programi (piling s soljo ali sladkorjem in cimetom, vrtinčenje v finski savni) ter možnostjo VIP najema za pare.

Podarita si užitek v dvoje

 

V ŠC Millenium vam nudijo ekskluzivni najem VIP savne za dve osebi. Savno lahko zakupite za dve uri, za čudovito vzdušje pa poskrbijo še kamin, šampanjec in sveže sadje. Za obisk je potrebna rezervacija. Cena: 75,00 € za dve osebi.

Sprostitvene terapije

V klasični finski savni si lahko ob pomoči izučene mojstrice savnanja privoščite tudi aromaterapijo s pomočjo vrtinčenja zraka, pri katerem z dodajanjem vode na razbeljeno kamenje mojstrica poskrbi za višji odstotek vlage v savni, z vrtinčenjem zraka, pri katerem si pomaga z bombažno otiralko, pa doseže, da se temperatura enakomerno porazdeli po prostoru. Stopnjevanje vlažnosti občutimo kot povišanje temperature v prostoru, zaradi segrevanja telesa intenzivneje izločamo znoj, toplota pa še pospeši obtok v telesu, kar vpliva na sprostitev napetosti v mišicah. Postopek vrtinčenja zraka traja približno 15 minut.

V nasprotju z aromaterapijo, ki se izvaja v finski savni pri 90 °C, postopek čiščenja povrhnjice kože celotnega telesa v Milleniumu izvajajo v turški savni, kjer je temperatura zraka okoli 45 °C, stopnja vlažnosti pa je skoraj stoodstotna. V savni si gostje sol ali sladkor s cimetom najprej nežno vtrejo v kožo po celotnem telesu, s čimer s kože odluščijo mrtve celice povrhnjice. Ko se sol na koži stopi, savno zapustijo, ostanke soli ali sladkorja pa dobro sperejo pod prho. Koža postane svetlejša, mehkejša, izboljša se tudi njena prekrvavljenost. Sprostitvene terapije v savni ŠC Millenium izvajajo dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih, od 18. do 21. ure.

Ne glede na to, ali se v savno odpravljate prvič ali jo obiskujete že dalj časa, v ŠC Millenium svetujejo, da upoštevate nekaj zapovedi, ki veljajo za zdravo in učinkovito savnanje: savne ne uporabljajte po obilnem obroku hrane; pred vstopom v savno se obvezno oprhajte; prvo savnanje naj bo kratko, naslednja vstopa v savno sta lahko daljša (do 15 minut), počitek med posameznimi vstopi pa naj bo vsaj dvakrat daljši. Predvsem pa ne pozabite, da sta mir in tišina predpogoja za prijetno savnanje.

2 za 1

 

Ob nakupu enega obiska savne je drugi obisk savne brezplačen (karti se obračunata kot nakup karte s 50-odstotnim popustom, koristiti se morata istočasno).

Veljavnost kupona do 28. februarja 2018.

Ne velja za obisk VIP savne.