c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

PO SKUPINSKI VADBI SKUPAJ NA KAVO

PO SKUPINSKI VADBI SKUPAJ NA KAVO

Tudi to jesen smo za vas pripravili raznovrstne skupinske vadbe, prilagojene vsem starostnim skupinam, in posebno pozornost namenili vadbama za starejše (BodiFit in BodiOsteo). Za pravilno izvedbo vaj bodo skrbeli Urška, Damjan in Matej, za tiste najbolj aktivne pa Vid, ki vodi AktivnoJutro. Vadbe so raznolike, zanimive in sodobne, potekajo pa v odličnem vzdušju in ob dobri glasbi. Ne pozabite tudi na druženje. Naši seniorji dokazujejo, kako se spletejo nova prijateljstva, zato je po vsaki vadbi skupinska kava v našem lokalu obvezna.

AktivnoJutro

Vadba je namenjena vsem, ki bi še pred službo radi naredili nekaj zase. Ob vseh obveznostih lahko kaj hitro najdete izgovor, da časa za vadbo ni, zato vam ponujamo skupinsko vadbo že ob 7. uri zjutraj. Vid bo vedno znova poskrbel, da bo vadba za vsakega udeleženca ravno prav intenzivna in da boste lahko službeni prag prestopili zbujeni ter polni energije. Po vsaki vadbi bo nekaj besed namenjenih tudi ustrezni prehrani za dosego različnih ciljev ter sodobnim trendom in modnim muham na področju vadbe in prehrane.

BodiFit in BodiOsteo

Z ustreznimi vajami vam bomo pomagali povečati mišični tonus in s tem razbremeniti sklepe, predvsem hrbtenico, z vajami za raztezanje pa prispevati k elastičnosti vaših mišic in tako preprečiti morebitne poškodbe. Izboljšali in vzdrževali boste koordinacijo, ravnotežje in gibljivost v sklepih, poskrbeli za vzdržljivost srčno-žilnega sistema in vzdrževanje telesne teže, znižali boste krvni tlak, povečali vrednost (dobrega) holesterola HDL, zmanjšali vsakdanji stres in preprečili oz. zmanjšali možnost nastanka starostno pogojene osteoporoze. Vadba poteka v manjših skupinah in temelji na individualnem pristopu, ki omogoča korekcijo vaj in s tem večji vadbeni učinek. Z redno vadbo boste izboljšali kakovost življenja in upočasnili staranje. Osteoporoza v nasprotju s splošnim prepričanjem ne nastopi s starostjo, temveč se pojavlja že po 35. letu, ko razgradnja kosti prevladuje pred tvorbo. Bolje je torej preprečevati kot zdraviti. Ko je organizem poškodbo že utrpel, že razvite osteoporoze ne moremo pozdraviti, lahko pa proces razvoja bolezni deloma zavremo. Prav zato je preprečevanje tako pomembno!

Matej Bunderla