c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Jesenske vadbe v Milleniumu

Jesenske vadbe v Milleniumu

Če ste letošnjo pomlad izgubili nekaj kilogramov, za lepši in bolj zdrav videz pridobili nekaj mišične mase in v ne prav vročem poletju z več gibanja pridobili tudi nekaj telesne kondicije, je prav, da vse te »male zmage« ohranite tudi v prihodnje. Pridružite se nam v ŠC Millenium, kjer boste ob pomoči strokovno usposobljenih trenerjev z vadbo v fitnesu ali na skupinskih vadbah poskrbeli za telo tudi v jesenskih dneh in se ob tem za boljše počutje in lepšo polt sprostili v eni od naših savn.

V ŠC Millenium ničesar ne prepuščamo naključju, zato novim članom ponujamo brezplačen predstavitveni trening, na katerem vas bomo seznanili z vsem, kar morate vedeti, da vadba v fitnesu lahko poteka nemoteno, pravilno, varno, predvsem pa učinkovito.

Vsakdo, kdor si želi večjega napredka in pravilne vadbe, sestavljene prav za njegove potrebe, se lahko odloči za individualni program: s trenerjem bo na podlagi svojih želja opravil testiranje, potem pa bo trener sestavil program, po katerem bo vadeči hitreje in zagotovo dosegel svoj cilj.

Za vse dosedanje člane pa tudi tiste, ki se nam boste pridružili do konca oktobra, smo pripravili še posebej ugodno ponudbo – letno karto za fitnes le za 1 evro na dan.

Dobro jutro v Milleniumu

Najbolj zgodnje že tretje leto zapored vabimo na vodeno jutranjo vadbo Aktivno jutro, s katero boste že pred službenimi obveznostmi nabrali dovolj energije za ves dan in ohranili telesno kondicijo do prihodnje pomladi. Vadba poteka v ŠC Millenium dvakrat tedensko, vsak torek in četrtek od 7. do 8. ure, in se sproti prilagaja skupini ali posamezniku.

BodiFit, BodiOsteo

Vodeni vadbi sta prilagojeni vsem, ki vas morda že pestijo nekatere zdravstvene težave: občutek okornosti, zmanjšanje fleksibilnosti, omejene amplitude giba in občutek nemoči. V ŠC Millenium vam z ustreznimi vajami pomagamo povečati mišični tonus in s tem razbremeniti sklepe, predvsem hrbtenico, z vajami za raztezanje pa prispevati k elastičnosti mišic in tako preprečiti morebitne poškodbe. Vadba temelji na individualnem pristopu, saj poteka v manjših skupinah (po 8–12 udeležencev), v katerih je vaje mogoče korigirati in s tem doseči večji učinek.

Po vadbi še skok v savno

V ŠC Millenium si lahko po obisku fitnesa ali vodene vadbe privoščite še obisk savne (dve finski, dve turški, dve infrasavni) in bazena s prijetnim zunanjim in notranjim počivalnim prostorom; VIP-savno pa lahko rezervirate samo zase in za prijatelje.

Vsak obiskovalec fitnesa lahko kupi tudi kombinirano mesečno karto za fitnes, ki ob doplačilu 22 evrov vključuje štiri obiske savne v ŠC Millenium.