c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Igrajmo tenis!

Igrajmo tenis!

Tudi letos bo pred ŠC Millenium in na notranjih igriščih potekalo najbolj priljubljeno teniško tekmovanje za najmlajše – Igrajmo tenis! Dogodek se bo odvijal v soboto in nedeljo, 5. in 6. junija 2021.

V sklopu dogodka Igrajmo tenis! so možne prijave na tri različne teniške dejavnosti.

Turnir Igrajmo tenis! – tekmovanje 8 – 11 let

Kategorije: mini, midi, tenis do 10 let, tenis do 11 let

Ball Boys Boot Camp

Ball boys oz. pobiralci/-ke žogic so otroci, ki s teniškimi žogicami oskrbujejo igralce na teniških turnirjih. Boot camp temelji  na predstavitvi vloge in nalog ball boys ekipe, sledi pa ji preizkus vloge v praksi ter zabava.

Datum in ura: sobota, 5. junij 2021, med 10. in 11. uro

Starostna skupina: od 10 let naprej (odvisno od števila prijav)

Teniška olimpijada

Dogodek je namenjen vsem otrokom, ki se želijo v tenisu  zabavati, vendar se z njim še spoznavajo. Klubi, prijavite svojo ekipo igralcev (5-12 igralcev) na obilico zabavnih in poučnih  teniških igric!

Datum in ura: sobota, 5. junij 2021, med 11. in 12. uro

Starostna skupina: 6 do 12 let

Dodatne informacije

Vsi sodelujoči prejmejo darilne vrečke, priznanja ter toplo kosilo. Da bo dogodek še bolj zanimiv, bodo najmlajše igralce in igralke tenisa ter njihove navijače, spremljali zvesti sponzorji in partnerji Tenis Slovenije z različnimi zabavnimi vložki,  nagradnimi igrami ter predstavitvami, zabave zagotovo ne bo manjkalo.

Vse udeležence prosimo, da imajo poleg športne obutve s seboj dodatne čiste teniške/športne copate, ki jih bodo  uporabljali izključno na notranjem igrišču ŠC Millenium.

Brezplačna parkirna mesta bodo na voljo v garažni hiši v neposredni bližini.

>>Več informacij