c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom

Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom

V Športnem centru Millenium bo 24. januarja potekalo že 15. dobrodelno 24-urno kolesarjenje z ultramaratonskim kolesarjem Markom Balohom.

Ponovno se lahko pridružite slovenskemu ultra-maratonskemu kolesarju Marku Balohu na tradicionalnem, 15. dobrodelnem 24-urnem kolesarjenju v Športnem centru Millenium v BTC City Ljubljana. Skupaj naredimo nekaj dobrega zase in za druge!

Pedala bo Marko skupaj z vami začel poganjati v petek, 24. januarja 2020, ob 12. uri, končal pa natanko 24 ur kasneje, opoldne naslednjega dne, 25. januarja 2020.

Dobrodelni prispevek za udeležbo na kolesarjenju so živila z daljšim rokom trajanja v vrednosti 10 €, lahko pa prispevate le živila, se družite z nami in pozdravite kolesarje ter spodbudite Marka Baloha, da mu bo kolesarjenje šlo še lažje od nog. Izkupiček tokratne maratonske preizkušnje na sobnih kolesih – hrana z daljšim rokom trajanja, pa bo šel za otroke iz socialno ogroženih družin v sodelovanju z Zveze prijateljev mladine Moste Polje.

Obiskovalci in podporniki akcije se mu lahko pridružite (in odnehate) kadarkoli, med kolesarjenjem na sobnih kolesih pa boste lahko virtualno potovali ob ogledu ekskluzivnih Jrobic Touring posnetkov Jureta Robiča in Marka Baloha (RAAM&DOS). Celoten dogodek bo tudi tokrat mogoče neposredno spremljati tudi preko spletnega prenosa na VŽIVO.si.

Za udeležbo potrebujete le športno opremo in dobro voljo.

Vabljeni, da skupaj polepšamo svet.

Kolo si rezervirajte na telefonski številki 01/585 15 00.