c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Dobrodelno 12-urno kolesarjenje z Markom Balohom

Dobrodelno 12-urno kolesarjenje z Markom Balohom

V Športnem centru Millenium bo 20. maja potekalo že 16. dobrodelno kolesarjenje z ultramaratonskim kolesarjem Markom Balohom.
Ponovno se lahko pridružite slovenskemu ultra-maratonskemu kolesarju Marku Balohu na tradicionalnem 16. dobrodelnem kolesarjenju v Športnem centru Millenium v BTC City Ljubljana. Skupaj naredimo nekaj dobrega zase in za druge!
Pedala bo Marko skupaj z vami začel poganjati v petek 20. maja ob 10. uri, končal pa 12 ur kasneje, ob 22:00.
Dobrodelni prispevek za udeležbo na kolesarjenju so živila z daljšim rokom trajanja v vrednosti 10 € lahko pa prispevate le živila, se družite z nami in pozdravite kolesarje ter spodbudite Marka Baloha, da mu bo kolesarjenje šlo še lažje od nog. Izkupiček tokratne preizkušnje na sobnih kolesih bo hrana z daljšim rokom trajanja za socialno ogrožene družine, ki jo bomo zbirali s pomočjo Anine zvezdice.
Obiskovalci in podporniki akcije se mu lahko pridružite (in odnehate) kadarkoli. Celoten dogodek bo tudi tokrat mogoče neposredno spremljati preko spletnega prenosa na VŽIVO.si.

Za udeležbo potrebujete le športno opremo in dobro voljo.

Za udeležbo je potrebna predhodna rezervacija koles na recepciji ŠC Millenium (01/585 15 00)