c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Aktiven skok v jesenske dni

Aktiven skok v jesenske dni

Muhasto jesensko vreme je tudi najbolj vztrajne pregnalo v zaprte dvorane, kjer so športne aktivnosti na prostem zamenjali dvoranski športi in fitnes. Vsem, ki še vedno oklevate, kako in kje se rekreirati v hladnejših, predvsem deževnih dneh, v BTC Cityju svetujejo obisk ŠC Millenium, kjer se boste po vadbi v fitnes centru ali vodeni vadbi lahko sprostili v savni in v Strokovnem centru masaž in terapij.

Fitnes vadba

V ŠC Millenium ničesar ne prepuščajo naključju, zato so poskrbeli tudi za to, da pri vadbi ne boste prepuščeni sami sebi. Za pravilno izvedbo vaj nudijo pomoč strokovno usposobljenih fitnes trenerjev, diplomantov Fakultete za šport, ki bodo vse nove člane na brezplačnem predstavitvenem treningu seznanili z vsem, kar morajo vedeti, da bo vadba v fitnesu potekala nemoteno, pravilno, varno, predvsem pa učinkovito. Vsak, ki si želi večjega napredka in pravilne vadbe, sestavljene prav za njegove potrebe, se lahko odloči za mesečni program vadbe. S trenerjem bo na podlagi svojih želja opravil testiranje, ta pa mu bo sestavil program, po katerem bo hitreje in zagotovo dosegel svoj cilj.

>>Rezervacija predstavitvenega treninga

Vodene vadbe

Za vse, ki vam je ljubša vadba v skupini (v družbi je zabavneje in za posameznika, ki se prilagaja skupini, tudi bolj spodbudno), v ŠC Millenium z jesenjo znova organizirajo vodene vadbe:

  • tisti, ki želite še pred delovnimi obveznostmi storiti nekaj več za dobro počutje, se lahko dvakrat tedensko razgibate v jutranji vadbi Aktivno jutro (7.00–8.00),
  • tisti, ki vstopate v peto desetletje, pa se lahko udeležite Senior Fit ali Bodi Osteo vadbe: prva je namenjena vsem, ki želite ostati v »formi«, druga preprečevanju ali razvoju osteoporoze.

>>Razpored vadb

Savna za sprostitev ter Strokovni center masaž in terapij

V ŠC Millenium si lahko po obisku fitnesa ali vodene vadbe privoščite še obisk savne (dve finski in dve infrasavni), solarija ter bazena s prijetnim zunanjim in notranjim počivalnim prostorom, VIP-savno pa lahko rezervirate le zase in za prijatelje.

>>Rezervacija VIP savne

V Strokovnem centru masaž in terapij, ki deluje pod okriljem ŠC Millenium, vam nudijo še individualni pristop na področju telesne sprostitve, rehabilitacije po poškodbi, psihologije športa, psihoterapevtskih storitev, preoblikovanja postave in svetovanja.

>>Več o Stokovnem centru masaž in terapij