c

Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturie montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper id ultricies nisi.

1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Uresničite svoje cilje

Želite živeti bolj zdravo, sanirati poškodbo ali se pripraviti na športni izziv? Izberite svoje cilje, kondicijsko pripravljenost in nam dovolite, da vam pomagamo na poti do cilja.

Fitnes

Pred časom smo zamenjali vse kardio naprave in jim dodali še kardio-teater-zaslone, na katerih lahko med vadbo spremljate vaš priljubljen TV kanal

Tenis

V pokriti dvorani je na voljo pet teniških igrišč. Na vseh igriščih je kvalitetna podlaga (tepih z granulatom), ki zagotavlja odličen oprijem in mehak korak.

Savna

Savna ugodno vpliva na počutje, krepi imunski sistem in deluje preventivno za mnoge bolezni sodobnega časa.

Vodena vadba

Vadbe potekajo v manjših skupinah pod vodstvom izkušenih in strokovno usposobljenih trenerjev. Vadba je prilagojena vadečim s poudarkom na individualnem pristopu.

Naše prednosti

Čisti in urejeni prostori

Sodobni, čisti, urejeni in vzdrževani prostori poskrbijo za prijetno vzdušje in dobro počutje, kar je predpogoj za dober trening.

Brez obsojajočih pogledov

Prijetni in mirni obiskovalci s skupno željo po dobrem treningu, prijetnem okolju in mirni atmosferi.

Strokovnost in moderna oprema

Strokovnost je na prvem mestu! Vsi naši trenerji so diplomanti Fakultete za šport in s stalnim strokovnim usposabljanjem skrbijo za visok nivo strokovnega znanja. Sodobna oprema pa ob dobri motivaciji še dodatno poskrbi za hitrejše doseganje zastavljenih ciljev.

Enostaven dostop in brezplačno parkirišče

ŠC Millenium se nahaja med dvema vpadnicama ob ljubljanski obvoznici (Šmartinska in Letališka cesta).
Ima lastno parkirišče, v neposredni bližini pa je tudi garažna hiša Atlantis.

Iz naše ponudbe

Osebno trenerstvo

Vadba z osebnim trenerjem je namenjena tako začetnikom kot rekreativcem, ki si želijo obdržati oz. izboljšati psihofizične sposobnosti.

Preprečevanje poškodb

Redna telesna aktivnost je zdrava in ima dokazane številne pozitivne učinke, med drugim zmanjšuje tudi tveganja za nastanek poškodb.

Solarij

Za zdravo polt in pripravo na poletno sončenje priporočamo obisk vrhunskega solarija Ergoline Turbo Power 600.

Individualni program vadbe

Individualni vadbeni program je dodatna storitev za člane fitnesa, ki so opravili predstavitveni trening in so se vpisali v fitnes. Je najhitrejši in predvsem tudi najvarnejši način, da vadeči doseže svoj vadbeni cilj.

Niste prepričani kako začeti?

Poskusite s predstavitvenim treningom

Ključna pri izbiri fitnesa je bila bližina doma, prepričala pa me je kvaliteta že ob samem vstopu: zelo oseben in prijeten sprejem, redno očiščene garderobe, simpatični fitnes prostori in seveda visoko usposobljeni trenerji. Z veseljem treniram v Milleniumu že 13 let.

Vida Dobnikar

Millenium obiskujeva že več kot 14 let. Ne samo zaradi bližine doma, ampak zaradi dobrega treninga z vrhunskim trenerjem, ki naju dobro »izmuči«, na koncu pa se še dobro nasmejemo z vedno prijaznim osebjem. Zelo rada prideva, počutiva se kot doma.

Snežana in Igor Gorenc

Millenium obiskujem, ker se tukaj zelo dobro počutim. Osebje je prijazno in vedno nasmejano, trenerji so visoko kvalificirani. Poleg tega z vadbo naredim še nekaj zase.

Milena Bjedov

V Milleniumu igram tenis že od samega začetka, torej od septembra, 1999. Zelo rada rečem, da je Millenium »Ferrari« med teniškimi igrišči. Izredno snažno, prijetno, super recepcija, skratka idealni pogoji.

Jana Valentinčič

Prijazno osebje, odlični trenerji, čist fitnes in garderobe. Odnosi v centru so zelo prijateljski, sproščeno se diha tu. Priporočam vsakemu, ki želi dobro rekreacijo, v dobri družbi in poleg sliši še kakšen dober štos.

Stane Gaber